zondag 20 februari 2011

Workshop Cupcakes Decoreren...

Eind januari had ik samen met mijn moeder een gezellig uitje ingepland. We zouden samen cupcakes gaan versieren bij een workshop cupcakes decoreren hier in Gouda.

Goed gemutst gingen we samen op pad en stonden we netjes om 10.00 uur klaar bij de workshop locatie. Om half twee 's middags verlieten we de workshop met onderstaand resultaat:


Een heerlijke vierkante taart!

In plaats van met 6 cupcakes kwamen we dus thuis met taart. Je begrijpt, de organisatie en de uitvoering van de workshop was niet om over naar huis te schrijven. Er waren teveel aanmeldingen (er werd bij de start niet eens om onze namen gevraagd), waardoor er niet genoeg ruimte was aan de workshoptafel. Wij mochten aan de slag op steigerhouten tafels in het restaurant. Ook was er gerekend op taart, terwijl ik ons echt heb opgegeven voor de workshop cupcakes decoreren.

Maar we wilden ons ingeplande moeder-dochter dagje niet laten verpesten en zijn lekker aan de freubel geweest met marsepein. Qua decoreren hebben we minder geleerd dan we hadden verwacht, maar we hebben ons prima vermaakt.

Uiteindelijk hebben we toch een leuke ochtend gehad en gingen we met twee mooie en heerlijke taarten naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten